Coronavirus, Covid -19 maatregelen van de praktijk.

Om mee te nemen naar het consult:  1 grote en 1 kleine handdoek en een mondkapje (mondneus bedekking)!

Bij Corona gerelateerde klachten of een temperatuur van 37.5 graden of hoger gaat uw afspraak niet door. Deze kunt u kosteloos verzetten. 

Vanwege het uitbreken van het Coronavirus neemt Praktijk voor OMT de volgende maatregelen gebaseerd op de richtlijn van  het RIVM en het KNGF:

  1. De wachtkamer bevindt zich in de sportschool aan de linkerzijde van de gang. Kom zoveel mogelijk alleen naar de afspraak. Maximaal 2 volwassenen worden binnengelaten in de behandelkamer, tenzij het om uw kinderen gaat. Dan wordt hiervoor een uitzondering gemaakt. De stoelen in de hal zijn voor de schoonheidsspecialiste en de masseur die ook weer aan het werk zijn. 
  2. U kunt geen gebruik maken van het toilet. Dus houdt hier rekening mee voordat u van huis vertrekt. In geval van nood, dient u dit bij de deur aan te geven aan de therapeut en wordt een uitzondering gemaakt.  
  3. Uw temperatuur wordt opgenomen met een contactloze thermometer in de wachtkamer. Bij 37.5 graden of meer hanteert de praktijk dat u een verhoging heeft en gaat uw afspraak niet door. U doet er verstandig aan uw temperatuur thuis alvast te checken.
  4. Uw handen kunt U contactloos desinfecteren bij de ingang van de behandelkamer. Graag doet u dit voordat u verder gaat.  
  5. Voordat u plaats neemt op de behandelbank, wordt u verzocht het mondkapje (bedekking) op te doen. Na het verlaten van de behandelbank mag u deze weer afdoen. 
  6. De behandeling zal korter zijn i.v.m. de extra hygiëne maatregelen die nodig zijn om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te garanderen voor en na de behandeling. 
  7. Neem alstublieft de hygiënemaatregelen in acht. Bescherm uzelf en ons en kom fris en schoon aan bij uw afspraak.
 Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Alleen samen kunnen we Corona de baas. 

 https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19